Zamieszczone przez JachuV6
[O2FL] Światła do jazdy dziennej
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
Witam Wszystkich,
Jestem po raz pierwszy wiec przepraszam za błędy , mam pytanie
razem z światłami do jazdy dziennej , świeca mi tylne pozycyjne , ASO mówi iż się nie da aby świecił tylko przód - dotyczy Skody Octavia FL 1.8 TSI z 2009 roku - proszę o pomoc jeżeli udało się komuś ten temat rozwiązać.
I jeszcże pytanie , na wyświetlaczu Maxi Dot nie mam języka polskiego , ASO mówi ze się nie da.
Jeżeli ktoś miałby dobrego elektronika z rejonu Rybnika który mógłby pomoc proszę o kontakt.
Dziękuje
-
-
Zamieszczone przez Maicroftvoithmen, To dzialalo przed liftem, bo lifcie troche sie zmienilo. Kwestia sterownikow.
Jezyk polski jest dopiero w autach MY2012. Wiec auto z poczatku 2011 go miec nie bedzie.
Mam DRL fabryczne i swieci tylko DRL bez tyłu pod VCDS fakt nie widać opcji trybu amerykański i skandynawski ale da sie przestawić podobno ( jeszcze nie próbowalem )
tryb amerykański, to w bajcie 11 zaznacz bit 0.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Michael_1Nie mam halogenow z dziennymi. Chciałbym zakodowac na mijania (włączane ręcznym). :?:
LC,11,0, - DRL nieaktywne z hamulcem recznym - tryb amerykanski
Dzienne przez światła mijania:
LC,11,2,DRL poprzez swiatla mijania
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez georggDzienne wyłaczane przez zaciągnięcie ręcznego:
LC,11,0, - DRL nieaktywne z hamulcem recznym - tryb amerykanski
Zamieszczone przez georggDzienne przez światła mijania:
LC,11,2,DRL poprzez swiatla mijania
Komentarz
-
-
Koledzy czy ma ktoś pod ręką kodowanie jak do mojej octy MY2012 wersja Ambition (fabryczne dzienne) wyłączenia dziennych hamulcem ręcznym :?: Sterownik Part No SW: 1K0 937 087 Q HW: 1K0 937 087 Q
Component: BCM PQ35 H 110 0651
vcds 15.7O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
Komentarz